About the Clinic

Kära läsare,


Jag heter Stina Chauvet och är grundare av kliniken IMPROVEMENTS by Stina Auer. Det är jag Stina, Ruba och Karin som i dag arbetar tillsammans som ett starkt team med fokus på resultat, trygghet och på att skapa mer personlig känsla än hos större kliniker där man lätt blir en i mängden. Vi vill ge alla blivande patienter och redan existerande, en enkel, bra informationssida med svar på de flesta frågor och funderingar man kan ha när man vill skapa någon form av förbättring hos sig själv. Det är även här på hemsidan du bokar in dig för behandlingar hos respektive person under "Boka Tid".

Jag har arbetat inom medicinsk estetik sedan jag var nyexaminerad från Karolinska Institutet för mer än arton år sedan och har arbetat på tre stora kliniker genom åren där jag haft mina egna mottagningar med patienter men också hjälp till att bygga upp kliniken, utbildat personal och externa och interna läkare och alltid varit en tydlig profil i media. Jag har tagit ett trettiotal utbildningar internationellt och i Sverige genom åren, de senaste i Berlin, Madrid och Paris.
Under mina år har jag gjort mer än 20000 behandlingar vilket givit enorm erfarenhet. Senast arbetade jag på Akademikliniken men jag har även arbetat på Ellipsekliniken och Stureplanskliniken. Jag har specialiserat mig inom många områden, suttit som erfarenhetsexpert vid slutna "round table" möten inom medicinsk estetik, skrivit för tidningar, medicinska portaler med estetisk inriktning, varit medverkade som specialist i TV, bloggat om estetiska behandlingar... etc.

För åtta år sedan öppnade min egen klinik, den du här besöker. En klinik som jag kan stå för, som representerar hur jag arbetar och vad jag gör. Bolaget växte och efter ett tag anställde jag vår fantastiska läkare Ruba och vår duktiga hudspecialist Karin. Fokus hos oss alla, ligger i att ge så bra service vi möjligtvis kan, tydlig närvaro, personligt bemötande och samtidigt ge dig så mycket valuta för pengarna som går. Hos får du alltid ett mobilnummer till din behandlare där du alltid kan få tag på denna då vi vet att det lätt kan uppkomma frågor som man snabbt önskar svar på.

Improvements by Stina Auer representerar ett starkt kreativt sinne. Vi är raka och tydliga i vår kommunikation men med starkt fokus på vad du vill med ditt ansikte och utseende och gör allt för att lyssna in vem du är och vad du önskar. Det finns inte mycket som vi inte gjort på patienter inom denna värld av förbättringar och vi har mycket stort antal patienter i vår bakgrund. Vi hjälper unga som äldre, män och kvinnor, inget "problem" är för stort eller för litet. Vi lyssnar, guidar, ger råd och informerar VAD som är realistiskt och möjligt för att sedan skapa eller uppfylla dina mål.

Vi diskuterar tillsammans fram vad det kan vara i ansiktet som gör att du känner dig sliten, trött, åldrande eller allmänt onöjd. Kanske behöver vi fylla ut skårorna under ögonen för att se piggare ut, kanske har du med ålder, stress och graviditeter förlorat mycket av den volym i mellanansiktet som gör att man känner sig fräsch i stället för att allt bara "hänger". Kanske vill du ha och alltid drömt om mer definierade kindben, kanske har du ärvt din mammas trista linjer från näsan till munnen som du inte alls tycker om, kanske vill du bara ha mer sensuell eller plutig mun eller bli av med rynkorna i pannan? Jag är din personliga hjälp till att nå de mål du har och vet du inte vad som behövs kan jag berätta vad det är i ditt ansikte som gör att du ser trött, äldre, sur ut, eller vad det än må vara. Eller vad i ditt ansikte som skulle vara fint att framhäva, förändra eller föryngra.

Det samhälle som vi som kvinnor och män lever i må vara byggt på ordet att "du är fin som du är och insidan är allt som räknas", men faktum och verkligheten är på något sätt en kombination av den fina meningen och att vi lever i en värld och ett samhälle där utseendet spelar extremt stor roll i hur vi mår, blir betraktade, bedömda och hur balanserade vi är i själen. Vi har insett vikten av ett fint inre, men i kombination med det finaste JAG vi vill och kan vara. Utseendet är viktigt. På ett personligt plan. Det är viktigt att få chansen att känna sig vacker/snygg och se ut som sitt bästa jag så gott det går. Man blir lite lyckligare av det. Det låter kanske ytligt, men till och med forskning och vetenskapliga rapporter har bevisat att man har mer att ge om spegelbilden visar något positivt. Om man känner sig nöjd med sig själv. Det behövs inte alltid stora förändringar för att skapa mycket positivt resultat.

Det är ett ständigt kretslopp. Må bra, ge mer, få mer tillbaka, må bättre.

Vi har ett liv, make the most out of it!

Varmt välkommen till oss,
Stina Chauvet