Before/After

TEAR TROUGH

Kvinna 35 år
Förebilder med djupa skåror under ögonen.
Efterbildar ca: 3 månader efter behandling.


PANNA kombination filler och Botox

Kvinna 34år
Denna kvinna ville bli av med sin begynnande bekymmersrynka mellan ögonbrynen och ogillade starkt de horisontella linjer hon kraftigt hade i pannan. Hon ville dock ha kvar rörelsen i panndelen men tyckte det var okej att inte kunna se arg ut. Så jag injicerade Botox mellan ögonbrynen och lade 1ml passande filler under huden på pannan för att stadga upp den samt mjukade lokalt upp alla linjer med filler.


BOTOX & Medicinska produkter

Kvinna 36år
Botox full panna. Fokus på att minimera de vågräta linjerna i pannan, ta bort begynnande argrynka och få upp ögonlocket en aning samt få ögonen att se större och klarare ut, mjuka upp huden under ögat och ta bort "kråksparkarna".
Vi arbetade också med rätt sorts medicinska produkter och bilderna är 4 veckor efter botox och produkter.


JAG 36år - Video
En liten video som visar hur en fullt botoxad panna ser ut i rörelse.


LÄPPAR

LÄPPAR Pixelnål (mjuk nål)

57årig kvinna
Denna patient är också behandlat med pixelnål som ger mycket naturligt och fina läppar, men samtidigt fräschar upp dem och ger dem mjukhet. Fördelen med mjuk nål är att man knappt blir svullen och mycket sällan får blåmärken. 
1ml mjuk filler har använts


LÄPPAR vass nål

Kvinna 26år
Patienten önskade en tydlig förbättring av plut och fyllnad men samtidigt med kvarvarande av hennes egen form. Läppförstoring med vass nål och 1ml filler.


KÄKLINJE

Kvinna 29år
Patienter söker för sin profil. Hon önskar få ett mindre "barnsligt/runt" utseende och en snyggare profil. Ansiktet och halsen går in i varandra. Hon vill ha en tydlig och markerad käklinje. Jag injicerar 2ml filler/sida. Mycket fint och den mer konturerade käken ger hela ansiktet en finare form. Bilden är direkt efter behandlingen är klar, därav rodnad.


Kvinna 40år
En snygg kvinna lite över 40år som söker för att få en betydligt mer markerad käklinje och mer fördelaktig profil. Önskar även ett lyft i området. Jag skapade en kvinnlig och vacker profil som lyfte delar av både ansikte och lite under halsen.
Vid ansiktskulturering såsom käkuppbyggnad krävs ofta en större mängd mer molekylärt uppbyggande fillertyp/er.
När man funderar över all typ av ansiktsskulpturering är det oerhört viktigt att man går till en mångårigt erfaren behandlare som har bred kunskap inom området.


KINDBEN och mellanansiktevolym

Kindben och läppar
En klassisk behandling som många kvinnor önskar, är att få bättre proportioner i ansiktet. Det handlar ofta om konturerna, hur den S-formade linjern från kindben ner till haka ser ut. Att tillföra mer kindben skapar ett vackrare utseende och att även ge läpparna mer naturlig volym ger en bättre helhet.


FULL FACE/SOFT LIFT

Kvinna 64år
Denna patient var en glad och sprallig kvinna men de flesta upplevde henne som trött, sur och arg. Hon önskade en synlig förbättring över hela ansiktet så att att hon utstrålande det hon kände på insidan. En glad och pigg person med aptit på livet.
Jag arbetade bort hennes djupa skåror under ögonen (Tear Trough) med filler samt fyllde på med volym i hela mellanansiktet och mjukade upp alla grova linjer vid näsroten med filler likväl. Jag arbetade mycket med att få fram mer volym vid tinningarna då detta område ofta blir smalt och ihåligt med åldern. Vi fyllde läpparna diskret med filler för att få tillbaka lite mjukhet och plut och injicerade Botox runt ögonen och i hela pannan för att ansiktet skulle lyfta sig samt arbetade med käkpartiet och området kring munnen.
Jag satte också in henne på riktigt bra medicinska produkter och före/efter bilderna är med två månaders mellanrum. Hon var ordentligt svullen några dagar efter behandlingen och hade blåmärken cirka 10 dagar.
Resultatet är kvinnligt, vackert, mjukt, snällt och glatt. Precis som hennes personlighet.


FULL FACE/SOFT LIFT på man

Man 44år
Inkommer med önskan om ett mer grovt och lite hårdare utseende. Tycker han ser för snäll och from ut. Önskar mer manliga drag och föryngring runt ögonen. Vill få mer tuff maskulinitet och en snyggare helhet.
Ofta önskar män mer käklinje och grövre konturer i ansiktet. På denna man arbetade jag med att få ett lite hårdare utseende kring ögonen då hans ögon innan såg väldigt snälla och nästan lite feminina ut. Då han klart och tydligt ville se snyggare och mer maskulin ut sänkte jag ögonbrynen en aning och mjukade upp allt runt ögonen med Botox och filler och fick ögonen till att bli lite skarpare.
Jag fyllde också på med volym i mellanansiktet för att få mer konturer där och arbetade mycket med käken och att fylla ut ansiktet som tappat konturer med åldern. Vi lade också aningen med filler i läpparna. Denna patient behandlade jag när jag fortfarande arbetade på Akademikliniken, därav vattenstämpeln.