News

2022-01-30

Ny lokal

Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi nu efter fem år på Sibyllegatan byter lokal till en större och vackrare i Mars. Den nya lokalen ligger nära i samma område. Exakt datum och adress kommer tills dess.

Vi har öppet på Sibyllegatan som vanligt hela Februari och ni som har bokningar i Mars och i vår kommer få adressen av oss och all information personligen innan ditt behandlingsdatum.

Följ oss på Instagram: @improvementsbystinaauer för mer information och massa före och efterbilder. Det är också där vi går ut med erbjudanden.

Tack för att ni kommer till oss, det betyder allt! Vi hoppas ni kommer älska den nya lokalen och känslan lika mycket som vi!
/Team Improvements

2016-12-16

Min egna klinik

Så äntligen har jag tagit steget till att öppna min egna klinik, Improvements by Stina Auer på Sibyllegatan 50B i Stockholm/Östermalm. Jag hoppas kunna ge er gamla som nya patienter ett varmt och härligt välkomnande! Jag finns alltid på mailen info@improvementsbystinaauer.com eller via sms på 073 545 17 48 efter behandling eller vid enklare frågor och jag svarar så snabbt jag kan. Vi ses!

2015-05-20

Estetiska Injektionsrådet

Alla seriösa, medicinskt och anatomiskt utbildadade behandlare (läkare och specialicerade sjuksköterskor) gjorde ett stort test under våren 2015 för att under några timmar sitta med en stor medicinsk tenta som sedermera granskades av Estetiska Injektionsrådet där man sedan antingen blev godkänd eller inte, oavsett erfarenhet. Detta är för att säkerhetsställa seriositeten, kunskapsnivån, erfarenheten och den anatomiska kunskapen om alla viktiga nerver och kärl, hudlager och farliga områden för ER patienter och för att det är oerhört svårt att veta VEM som är korrekt utbildad och vem som inte är det.

På Estetiska Injektionsrådet kan man alltid söka på sin behandlares namn och finns dem inte med där, ja då ska man tänka till ett par gånger innan man väljer att behandla sig.

Jag och många seriösa med mig blev godkända, men en stor del blev det inte men fortsätter att ta emot patienter. Kan man inte sin anatomi i en patients ansikte och framförallt vet hur man hanterar en eventuell komplikation kan det går mycket fel, som vid alla ingrepp om behandlaren inte har adekvat kunskap. Seriösa behandlare är aningen dyrare för att man har lång erfarenhet, stark kunskap, behandlat flera tusentals patienter och använder produkter, fillers och neurotoxiner som har enorm forskning bakom sig och har funnits på marknaden 20-30 år och vi vet att det riskerna är minimala med rätt produkter och rätt behandlare. www.estetiskainjektionsradet.se

Låt inte vem som helst injicera vad som helst i ditt ansikte bara för att det är till en mindre kostnad.