För huden

VAD VI UTFÖR FÖR HUDEN
Huden är vårt största organ och också en av de källor för synlig ungdom, naturlighet, fräschör, hälsa och ett vackert utseende. Att inte bry sig om sin hud är som att förkasta grunden till allt annat. På Improvements by Stina Auer utför vi inga långa myspys-behandlingar men de kraftfulla hudförbättringar vi utför ger garanterat resultat och en fräschare och synligt förbättrad hudstruktur.

 • Dermapen
  Dermapen "a la Improvements", utförd av Karin med den senaste Dermapen 4, är en otroligt bra hudbehandling. De flesta har testat Dermapen och ser "lite resultat" men inte så mycket, men när man gjort vår speciella cocktail med våra inställningar ser man ALLTID grymma resultat.

  Vad funkar det mot?
  Dermapen hjälper mot porer, solskadad hy, kollagenfattig hud, för att få mer uppstramad hud, lyster, fräschhet, jämnare hudton, pigment, Rosacea, rödhet i huden etc etc. Dermapen Är starkt åldersförebyggande men man måste göra ett par behandlingar och sedan upprätthåller med ett år behandlingar per år!

  Hur ser man ut efter?
  Man är lite rödrosig några timmar efter, kan ta längre tid beroende på hur djupt man går och vilket resultat som eftersöks.

  Gör det ont?
  Den är inte jätteskön men går över fort! behandlingen tar cirka 5-7min totalt.

  Vad ska man undvika efter?
  Man får inte blöta ansiktet på 48h och ska undvika direkt sol efter eller ha 50spf.

 • Magisk kombobehandling
  Önskar du mindre porer, mer lyster, uppstramning, avslipning av grövre hudvävnadsområden, mindre pigment, mindre rödhet och kärl, jämnare hudton? Föryngring? Önskar du något som ger tydliga, synbara resultat? Då ska du göra ett par Magiska Kombobehandlingar hos hudspecialist Karin. Det är säkrast att INTE arbeta 1-2 dagar efter behandling eller arbeta hemma då huden är ordentligt röd under den tiden. Den kan svida och bränna på kvällen och dagen efter är man röd och lite plufsig.
  Är man orolig för att det ska göra ont rekommenderar vi att man köper EMLA-bedövnibgskräm på Apoteket innan och smörjer ett ordentlig lager på 20-30min innan. Man kan sitta på kliniken och läsa tidning om man vill också medan bedövningen verkar eller så sätter man på den hemma.
  Man kan också ta 2 Alvedon 1h innan om man vill men 95procent av våra patienter använder ingen bedövning alls. Det är 5-7min som det gör ont, inte mer!
  Maila karin@improvementsbystinaauer.com för övriga frågor!

 • JETT-Plasma
  Funderar du på att göra ett kirurgiskt ingrepp på dina övre, nedre eller båda typer av ögonlock men är inte helt säker på att du vill sövas etc?
  Jett-Plasma är fantastiskt alternativet till ett kirurgiskt ingrepp för de med måttliga besvär. Resultatet ger ett lyft av ögonlocken och minskat hudöverskott samt tyngd. På nedre ögonlocken för man ett tydligt uppstramad effekt.
  Man kan räkna med konvalescens på 5-7 dagar.
  Dag 1: bruna brännmärken samt rodnad, lätt öm.
  Dag 2-3: svullnad, rodnad, krustbildning (skorpor).
  Dag 4: mindre rodnad, svullnad gått ner, fjällning av skorpor börjar.
  Dag 5-8: Fjällning avtar, huden upplevs fast.

  Resultat?
  Första hudförbättringen kan ses efter 7 dagar, huden upplevs uppstramad, fastare, rynkor och linjer har börjat reduceras.

  Slutresultat?
  Ses efter 1-3 månader beroende på behandlingens omfattning och ålder på patient.

  Hur länge resultatet håller?
  Resultatet är permanent men följer din naturliga åldringsprocess.
  Det har blivit en mycket populär behandling med väldigt nöjda patienter då man slipper kirurgins 3-4v full konvalescens.

  Områden att behandla?
  De mest vanliga områden att behandla med Jett-Plasma är givetvis nedre och övre ögonlock, men med Jett-Plasma kan man strama upp många olika områden, såsom läpprynkor, rynkor... etc. Jett-Plasma används också med fantastsika resultat när du vill avlägsna kärl, små pigmentfläckar, kärl-spiders och andra hudflikar.

 • Kemiska peelingar
  Vi arbetar med många olika typer av kemiska peeler, styrkor, verksamma ämnen beorende på önskat resultat och behov. Karin går igenom på plats vad du behöver, hur ofta och vad du ska tänka på. Vi rekommenderar att man gör ett par kemiska peelingar per år. Rådfråga hudspecialist Karin på plats.

  Gör det ont?
  Nej, det kan svida lite men inte mer än så.

  Vad ska man undvika efter?
  Man ska undvika direkt sol efter och använda 50spf.

VILKA HUDPROBLEM TAR VI EJ HAND OM Har du svåra hudsjukdomar (svår Rosacea, Melasma, Acne, pigmentförändringar, leverfläckar, etc) så rekommenderar vi en god hudläkare i stället och söker du en avslappnad hudbehandling a la 40min så får du ta det hos en hudterapeut likaså.

FUKTBEHANDLING MED INJEKTIONER
Vi utför också olika fuktinjektioner med Hyaluronsyra som ger en diffus men mycket positiv plumping under huden där fuktkrämer aldrig (trots att dem lovar) kan penetrera och göra mer än just fukta på utsidan. Dessa fuktbehandlingar ger omedelbar effekt innifrån och är exemplariska för de flesta patienter som vill få mer synlig lyster, reducera små fina linjer, önskar mer garanterad spänst i huden och ett litet lyft av huden i ansiktet. Det är en typisk behandling som inte tydligt syns men där man ändå för komplimanger så som "Så fräsch du ser ut, wow, du strålar". En lite ungdomligare, piggare, finare yta helt enkelt.

MEDICINSKA PRODUKTER
Vi arbetar med hela sortimentet från Neostrata och Dermaceutic som är potenta medicinska produkter.