För huden

VAD VI UTFÖR FÖR HUDEN
Huden är vårt största organ och också en av de källor för synlig ungdom, naturlighet, fräschör, hälsa och ett vackert utseende. Att inte bry sig om sin hud är som att förkasta grunden till allt annat. På Improvements by Stina Auer utför vi inga långa myspys-behandlingar men de kraftfulla hudförbättringar vi utför ger garanterat resultat och en fräschare och synligt förbättrad hudstruktur.

 • Dermapen
  Dermapen "a la Improvements", utförd av Karin med den senaste Dermapen 4, är en otroligt bra hudbehandling. De flesta har testat Dermapen och ser "lite resultat" men inte så mycket, men när man gjort vår speciella cocktail med våra inställningar ser man ALLTID grymma resultat.

  Vad funkar det mot?
  Dermapen hjälper mot porer, solskadad hy, kollagenfattig hud, för att få mer uppstramad hud, lyster, fräschhet, jämnare hudton, pigment, Rosacea, rödhet i huden etc etc. Dermapen Är starkt åldersförebyggande men man måste göra ett par behandlingar och sedan upprätthåller med ett år behandlingar per år!

  Hur ser man ut efter?
  Man är lite rödrosig några timmar efter, kan ta längre tid beroende på hur djupt man går och vilket resultat som eftersöks.

  Gör det ont?
  Den är inte jätteskön men går över fort! behandlingen tar cirka 5-7min totalt.

  Vad ska man undvika efter?
  Man får inte blöta ansiktet på 48h och ska undvika direkt sol efter eller ha 50spf.

 • Magisk kombobehandling
  Önskar du mindre porer, mer lyster, uppstramning, avslipning av grövre hudvävnadsområden, mindre pigment, mindre rödhet och kärl, jämnare hudton? Föryngring? Önskar du något som ger tydliga, synbara resultat? Då ska du göra ett par Magiska Kombobehandlingar hos hudspecialist Karin. Det är säkrast att INTE arbeta 1-2 dagar efter behandling eller arbeta hemma då huden är ordentligt röd under den tiden. Den kan svida och bränna på kvällen och dagen efter är man röd och lite plufsig.
  Är man orolig för att det ska göra ont rekommenderar vi att man köper EMLA-bedövnibgskräm på Apoteket innan och smörjer ett ordentlig lager på 20-30min innan. Man kan sitta på kliniken och läsa tidning om man vill också medan bedövningen verkar eller så sätter man på den hemma.
  Man kan också ta 2 Alvedon 1h innan om man vill men 95procent av våra patienter använder ingen bedövning alls. Det är 5-7min som det gör ont, inte mer!
  Maila karin@improvementsbystinaauer.com för övriga frågor!

 • JETT-Plasma
  Funderar du på att göra ett kirurgiskt ingrepp på dina övre, nedre eller båda typer av ögonlock men är inte helt säker på att du vill sövas etc?
  JETT-Plasma är fantastiskt alternativet till ett kirurgiskt ingrepp för de med måttliga besvär. Resultatet ger ett lyft av ögonlocken och minskat hudöverskott samt tyngd. På nedre ögonlocken för man ett tydligt uppstramad effekt.
  Man kan räkna med konvalescens på 5-7 dagar.
  Dag 1: bruna brännmärken samt rodnad, lätt öm.
  Dag 2-3: svullnad, rodnad, krustbildning (skorpor).
  Dag 4: mindre rodnad, svullnad gått ner, fjällning av skorpor börjar.
  Dag 5-8: Fjällning avtar, huden upplevs fast.

  Resultat?
  Första hudförbättringen kan ses efter 7 dagar, huden upplevs uppstramad, fastare, rynkor och linjer har börjat reduceras.

  Slutresultat?
  Ses efter 1-3 månader beroende på behandlingens omfattning och ålder på patient.

  Hur länge resultatet håller?
  Resultatet är permanent men följer din naturliga åldringsprocess.
  Det har blivit en mycket populär behandling med väldigt nöjda patienter då man slipper kirurgins 3-4v full konvalescens.

  Områden att behandla?
  De mest vanliga områden att behandla med Jett-Plasma är givetvis nedre och övre ögonlock, men med Jett-Plasma kan man strama upp många olika områden, såsom läpprynkor, rynkor... etc. Jett-Plasma används också med fantastsika resultat när du vill avlägsna kärl, små pigmentfläckar, kärl-spiders och andra hudflikar.

 • Kemiska peelingar
  Vi arbetar med många olika typer av kemiska peeler, styrkor, verksamma ämnen beorende på önskat resultat och behov. Karin går igenom på plats vad du behöver, hur ofta och vad du ska tänka på. Vi rekommenderar att man gör ett par kemiska peelingar per år. Rådfråga hudspecialist Karin på plats.

  Gör det ont?
  Nej, det kan svida lite men inte mer än så.

  Vad ska man undvika efter?
  Man ska undvika direkt sol efter och använda 50spf.

 • PRX - peel
  PRX (PRX-T33) är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar och den kemiska peel som ALLA skönhetsjunkies skriver om och som alla vi i den medicinskestetiska branschen älskar!

  PRX’s huvudingredienser är TCA (triklorättiksyra), väteperoxid, salt och kojicyra. Kombinationen av dessa och hur de är sammanslagna gör att den ger en omedelbar effekt utan konvalescens. Man får direkt en glow!

  TCA har länge använts och är vida känt för sitt fantastiska resultat men tidigare var konvalescensen cirka 2v med rödhet, lång sveda och svår fjällning så det är fantastiskt att nu få samma resultat med PRX men utan jobbiga biverkningar efter. Det unika är att den inte orsakar ”frosting” och att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även nästintill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

  Behandlingen kan användas alena för omedelbar synlig glow eller för maximal effekt kombineras med Dermapen, Profhilo eller lliknande. Vi har en Magisk Kombobehandling där vi applicerar en PRX-peel innan Dermapen för absolut fantastisk resultat på huden. Du måste testa för att förstå vad vi menar.

  Vem passar den för?
  PRX är utmärkt för dig som vill få tydlig effekt på huden ”, motverka och minimera torra linjer, få mer plumping i huden, dämpa pigment, få porer att bli mindre synliga och som önskar mer lyster. Man kan använda den på ansiktet, hals och dekolltage. Många tycker den ger lite samma effekt som fuktinjektion av Hyaluronsyra vid tre behandlingar med 2v mellanrum för små fina linjer t.ex. Den är också mycket potent för behandling av acneärr och mindre ärr som inte är för djupa. På kroppen är den optimal för bristningar.

  PRX resultatet kommer också utvecklas ytterligare under de kommande veckorna. Vi rekommenderar 3 behandlingar med 1-2v mellanrum för optimalt resultat. Tro oss, det är så värt det och då man inte får några biverkningar efter är det enkelt att smita iväg och göra även under arbetstid.

VILKA HUDPROBLEM TAR VI EJ HAND OM Har du svåra hudsjukdomar (svår Rosacea, Melasma, Acne, pigmentförändringar, leverfläckar, etc) så rekommenderar vi en god hudläkare i stället och söker du en avslappnad hudbehandling a la 40min så får du ta det hos en hudterapeut likaså.

FUKTBEHANDLING MED INJEKTIONER
Vi utför också olika fuktinjektioner med Hyaluronsyra som ger en diffus men mycket positiv plumping under huden där fuktkrämer aldrig (trots att dem lovar) kan penetrera och göra mer än just fukta på utsidan. Dessa fuktbehandlingar ger omedelbar effekt innifrån och är exemplariska för de flesta patienter som vill få mer synlig lyster, reducera små fina linjer, önskar mer garanterad spänst i huden och ett litet lyft av huden i ansiktet. Det är en typisk behandling som inte tydligt syns men där man ändå för komplimanger så som "Så fräsch du ser ut, wow, du strålar". En lite ungdomligare, piggare, finare yta helt enkelt.

MEDICINSKA PRODUKTER
Vi arbetar med hela sortimentet från Neostrata och Dermaceutic som är potenta medicinska produkter.

MEDICINSK TATUERING
Med medicinsk tatuering menas att man tillför pigment till ett område som vanligast är ögonbryn, läppar eller eyeliner. Med ett smidigt litet instrument tatuerar Karin in önskad färg på önskat område. Resultatet blir att du vaknar och redan har lite mer färg i ansiktet, hur bra?! Tänk att kunna bada på sommaren, träna utan att sminket smetas! Detta passar alla stressade mammor eller för dig som bara vill leva ett enklare liv med mindre saker att tänka på under morgonen.

 • Ögonbryn med 3D strån - På plats går ni gemensamt igenom form på ögonbryn, färgton som passar ditt önskemål, hudfärg och hårfärg. Resultatet blir mer perfekta ögonbryn som du slipper fylla i varje morgon när du vaknar. För ögonbryn med 3D teknik skapas artificiella hårstrån som ger en mer fyllig look på brynen. Vi kan även skapa mer strån där du inte redan har.
  Man kan arbeta dagen efter utan problem. Brynen är lite mörkare första dagarna direkt efter behandling.

 • Läppar - Tatuering av läppar blir mycket fint. Förr i tiden såg det onaturligt och konstigt ut, idag skapas mer naturliga färger där man definierar läppen mer så att huden och det läppröda inte smetas samman. Du kan färga hela läppen eller göra en kontur som man naturligt suddar in mot läppen. Man kan tatuera in vilken färg som helst men de flesta väljer en lätt hallonröd nyans, aningen mer än ens egna färg eller en beigerosa färg som blir vackert och fräscht. Ta med en läpp-penna eller läppstift med en nyans du gillar om du vet med dig vad du vill ha, annars går ni igenom på plats.
  Färgen på läpparna är mycket mörkare än resultatet kommer bli därefter de första dagarna efter behandling. Man kan också vara lite svullen en dag efter behandling.

 • Eyeliner - Nästan alla kvinnor målar en eyeliner varje morgon intill franskanten av ögat. Karin tatuerar in en i den form och längd du önskar. Tjock, smal, med ”cat-eye” effekt eller bara som en tunn strimma svart längst intill fransroten så att ögonfransarna ser längre ut. Inget ger en sådan fräsch känsla som när man vaknar på morgonen och ögonen redan är mer definierade. Resultatet håller flera år.
  Man kan vara lite svullen dagen efter och man får inte måla mascara på en vecka efter behandling.

 • För alla områden ingår en touch up efter några veckor som bokas på kliniken.

Har du frågor? Maila oss på info@improvementsbystinaauer.com.