För huden

VAD VI UTFÖR FÖR HUDEN
Huden är vårt största organ och också en av de källor för synlig ungdom, naturlighet, fräschör, hälsa och ett vackert utseende. Att inte bry sig om sin hud är som att förkasta grunden till allt annat. På Improvements by Stina Auer utför vi inga långa myspys-behandlingar men de kraftfulla hudförbättringar vi utför ger garanterat resultat och en fräschare och synligt förbättrad hudstruktur.

  • Dermapen

  • Magisk kombobehandling

  • JETT-Plasma

  • Kemiska peelingar

VILKA HUDPROBLEM TAR VI EJ HAND OM Har du svåra hudsjukdomar (svår Rosacea, Melasma, Acne, pigmentförändringar, leverfläckar, etc) så rekommenderar vi en god hudläkare i stället och söker du en avslappnad hudbehandling a la 40min så får du ta det hos en hudterapeut likaså.

FUKTBEHANDLING MED INJEKTIONER
Jag utför också olika fuktinjektioner med Hyaluronsyra som ger en diffus men mycket positiv plumping under huden där fuktkrämer aldrig (trots att dem lovar) kan penetrera och göra mer än just fukta på utsidan. Dessa fuktbehandlingar ger omedelbar effekt innifrån och är exemplariska för de flesta patienter som vill få mer synlig lyster, reducera små fina linjer, önskar mer garanterad spänst i huden och ett litet lyft av huden i ansiktet. Det är en typisk behandling som inte tydligt syns men där man ändå för komplimanger så som "Så fräsch du ser ut, wow, du strålar". En lite ungdomligare, piggare, finare yta helt enkelt.

MEDICINSKA PRODUKTER
Vi arbetar med hela sortimentet från Neostrata som är potenta medicinska produkter.