Priser

Vi vet att injektioner är dyrt och vill därför försöka erbjuda bra priser utan att för den delen dra ner på säkerheten. God kvalitet på fillers och Botox kanske kostar lite mer i starten men blir alltid billigare i längden.
Du får en ärlig och uppskattad prisbild eller ett tydligt fast pris när du kommer på konsultation eller direkt innan vi utför behandlingen. Önskar du få uppskattat prisbild på mail innan går det bra att maila frågor med eventuellt foto på info@improvementsbystinaauer.com - men som sagt, det är betydligt enklare om vi får se vad du önskar och vi kan förklara vad vi rekommenderar, hur mycket som kan komma att behövas... etc face to face.

De märken på filler och Botulinumtoxin (Botox) vi arbetar med är dem med mycket forskning som backar upp långtidsstudier, vissa ända bak till 90-talet och där man framförallt har extremt mycket erfarenhet. Det finns många nya fillrar och Botulinumtoxiner (Botox) till mindre kostnad på marknaden som vissa mer oseriösa kliniker använder, men långtidseffekten från dessa är oklar och de kan också ge oanade bieffekter, permanenta problem och oönskade resultat som kanske inte visar sig omgående men med tiden. Det kommer inte att hända med de medicinska injektionsmärken vi använder. Dem ger lite biverkningar och de väldigt få som kan uppkomma är av enkel version som enkelt kan korttidsbehandlas om man går till en medicinskt utbildad personal med mångårig erfarenhet. Runt 100 miljoner behandlingar har utförts med dessa, med mycket goda och säkra långtidsresultat.

Konsultationsavgift för nya patienter är 1000kr men väljer du att göra behandling samma dag betalas ingen konsultationsavgift.