About

Kära läsare,


Jag heter Stina Auer och är grundare av kliniken IMPROVEMENTS by Stina Auer och personen bakom allt som skrivs under denna hemsida.
Jag vill ge alla blivande patienter och redan existerande, en enkel, bra informationssida med svar på de flesta frågor och funderingar man kan ha när man vill skapa någon form av förbättring hos sig själv.

Jag har arbetat inom medicinsk estetik sedan jag var nyexaminerad 2005 och arbetat på tre stora kliniker genom åren där jag haft mina egna mottagningar med patienter men också hjälp till att bygga upp kliniken, utbildat personal och externa och interna läkare och alltid varit en tydlig profil i media. Senast arbetade jag på Akademikliniken men jag har även arbetat på Ellipseklinikken och Stureplanskliniken. Jag har specialiserat mig inom många områden, skrivit för tidningar, medicinska portaler med estetisk inriktning, varit medverkade som specialist i TV, bloggat om estetiska behandlingar... etc.

Nu har jag tagit steget till att öppna min egen klinik. En klinik som jag kan stå för, som representerar hur jag arbetar och vad jag gör. Fokus ligger på att ge så bra service jag möjligtvis kan och samtidigt ge dig så mycket valuta för pengarna som går. Det är även här du bokar in dig för behandling hos mig under "Boka Tid".

Jag fyller snart 37år och är mamma till två små pojkar och lever ett dynamiskt vardagsliv tillsammans med min ickesvenska man som reser mycket. Jag har ett starkt kreativt sinne, nästintill perfektionist i mina behandlingar och är rak och ärlig i min kommunikation men med starkt fokus på vad du vill med ditt ansikte och utseende och gör allt för att lyssna in vem du är och vad du önskar. Det finns inte mycket som jag inte gjort på patienter inom denna spfär av förbättringar och jag har mycket stort antal patienter i min bakgrund. Jag hjälper unga som äldre, inget "problem" är för stort eller för litet. Jag lyssnar, guidar, ger råd och informerar VAD som är realistiskt och möjligt för att sedan skapa eller uppfylla dina mål.

Vi diskuterar tillsammans fram vad det kan vara i ansiktet som gör att du känner dig sliten, trött, åldrande eller allmänt onöjd. Kanske behöver vi fylla ut skårorna under ögonen för att se piggare ut, kanske har du med ålder, stress och graviditeter förlorat mycket av den volym i mellanansiktet som gör att man känner sig fräsch i stället för att allt bara "hänger". Kanske vill du ha och alltid drömt om mer definierade kindben, kanske har du ärvt din mammas trista linjer från näsan till munnen som du inte alls tycker om, kanske vill du bara ha mer sensuell eller plutig mun eller bli av med rynkorna i pannan? Jag är din personliga hjälp till att nå de mål du har och vet du inte vad som behövs kan jag berätta vad det är i ditt ansikte som gör att du ser trött, äldre, sur ut, eller vad det än må vara. Eller vad i ditt ansikte som skulle vara fint att framhäva, förändra eller föryngra.

Det samhälle som vi som kvinnor och män lever i må vara byggt på ordet att "du är fin som du är och insidan är allt som räknas", men faktum och verkligheten är på något sätt en kombination av den fina meningen och att vi lever i en värld och ett samhälle där utseendet spelar extremt stor roll i hur vi mår, blir betraktade, bedömda och hur balanserade vi är i själen. Vi har insett vikten av ett fint inre, men i kombination med det finaste JAG vi vill och kan vara. Utseendet är viktigt. På ett personligt plan. Det är viktigt att få chansen att känna sig vacker/snygg och se ut som sitt bästa jag så gott det går. Man blir lite lyckligare av det.

Jag började arbeta med egna patienter när jag var en ung och fräsch 25 åring och hur jag än försökte sätta mig in i mina äldre (ofta mammors) slitna berättelser, var det svårt att förstå hur livet kan kännas när man aldrig har tillräckligt med tid för sig själv och aldrig får sova ordentligt, alltid har barn runtomkring sig och försöker bemästra livets vardag.

Idag är jag en småbarnsmamma som vem som helst som insett vikten av att se så bra ut som jag möjligtvis kan. Det låter kanske ytligt, men till och med forskning och vetenskapliga rapporter har bevisat att man har mer att ge om spegelbilden visar något positivt. Om man känner sig nöjd med sig själv. Det behövs inte alltid stora förändringar för att skapa mycket positivt resultat. När jag känner mig snygg, fin och i balans - då har jag mer tålamod som mamma, ger mer kärlek till min man och ler mot världen, de människor jag möter som då behandlar mig bättre.

Det är ett ständigt kretslopp. Må bra, ge mer, få mer tillbaka, må bättre.

Vi har ett liv, make the most out of it!

Välkommen,
Stina Auer