Before/After

TEAR TROUGH

Kvinna 44 år.
Tydligt hängande nedre ögonlock som fick henne att se konstant sliten och trött ut.
Efterbilder 4v senare.

Kvinna 35 år
Förebilder med djupa skåror under ögonen.
Efterbildar ca: 3 månader efter behandling.

PANNA kombination filler och Botox

Kvinna 34år
Denna kvinna ville bli av med sin begynnande bekymmersrynka mellan ögonbrynen och ogillade starkt de horisontella linjer hon kraftigt hade i pannan. Hon ville dock ha kvar rörelsen i panndelen men tyckte det var okej att inte kunna se arg ut. Så jag injicerade Botox mellan ögonbrynen och lade 1ml passande filler under huden på pannan för att stadga upp den samt mjukade lokalt upp alla linjer med filler.

BOTOX & Medicinska produkter

Kvinna 36år
Botox full panna. Fokus på att minimera de vågräta linjerna i pannan, ta bort begynnande argrynka och få upp ögonlocket en aning samt få ögonen att se större och klarare ut, mjuka upp huden under ögat och ta bort "kråksparkarna".
Vi arbetade också med rätt sorts medicinska produkter och bilderna är 4 veckor efter botox och produkter.

JAG 36år - Video
En liten video som visar hur en fullt botoxad panna ser ut i rörelse.

LÄPPAR

Kvinna 57år
Typisk mun hos en äldre kvinna som ser lite sur och snipig ut. Jag injicerade 1ml filler och Injicerade 1ml Restylane Vital runtom munnen.

LÄPPAR Pixelnål (mjuk nål)

57årig kvinna
Denna patient är också behandlat med pixelnål som ger mycket naturligt och fina läppar, men samtidigt fräschar upp dem och ger dem mjukhet. Fördelen med mjuk nål är att man knappt blir svullen och mycket sällan får blåmärken. 
1ml mjuk filler har använts

Kvinna 28 år
Naturlig läppförstoring med Pixelnål och 1ml filler. Läs mer om läppförstoring med Pixelnål under Improvements.

LÄPPAR vass nål

Kvinna 26år
Patienten önskade en tydlig förbättring av plut och fyllnad men samtidigt med kvarvarande av hennes egen form. Läppförstoring med vass nål och 1ml filler.

Kvinna 26 år
Tre stegs bildet för att komma fram till önskat resultat. Första bilden är hennes ursprungsläppar, andra bilden är efter 1ml Filler och tredje bilder efter 1ml Filler till. Ca: 6v mellan injektionerna.

Kvinna 33år
Patient som önskar en tydlig förstoring av framförallt överläppen för ett mer plutigt utseende. Vi injicerade vid två tillfällen för att komma till efterbildens resultat som kvinnan önskade. 2.5ml Filler totalt då patienten hade fylliga läppar innan, naturligt. Ju större läppar man har från början, desto mer filler behövs oftast för att få en märkbar skillnad.

KÄKLINJE

Kvinna 29år
Patienter söker för sin profil. Hon önskar få ett mindre "barnsligt/runt" utseende och en snyggare profil. Ansiktet och halsen går in i varandra. Hon vill ha en tydlig och markerad käklinje. Jag injicerar 2ml filler/sida. Mycket fint och den mer konturerade käken ger hela ansiktet en finare form. Bilden är direkt efter behandlingen är klar, därav rodnad.

Kvinna 40år
En snygg kvinna lite över 40år som söker för att få en betydligt mer markerad käklinje och mer fördelaktig profil. Önskar även ett lyft i området. Jag skapade en kvinnlig och vacker profil som lyfte delar av både ansikte och lite under halsen.
Vid ansiktskulturering såsom käkuppbyggnad krävs ofta en större mängd mer molekylärt uppbyggande fillertyp/er.
När man funderar över all typ av ansiktsskulpturering är det oerhört viktigt att man går till en mångårigt erfaren behandlare som har bred kunskap inom området.

MANLIG KÄKE

En manlig patient som önskade både tydligare och mer markerad kindben och käke, mindre ovalt ansikte. Vi byggde upp käklinjen under tre gånger tills han fick den storlek som kändes bra. Resultatet håller mycket bra och man behöver endast komma någon gång per år för att lägga en "touch up" for att bibehålla resultatet

Här använde jag fillers med grövre molekylär struktur som är till får att skapa en liknande benstruktur som den vi redan har.

KINDBEN och mellanansiktevolym

Kvinna 45år
Patienten önskar ett mycket naturligt resultat men har förlorat mjukheten och rundheten vid kindbenen och i mellanansiktet. Även tappat stunsen i huden som känns oelastisk, fuktfattig och glåmig. Jag har injicerat 3ml Voluma i kindben (1.5ml/kindben) och mellanansiktet och Vital över kindben, kinder och käke. Resultatet visar en hud som strålar samt diskret men märkbar mjukhet vid kindbenen.
Vi har tidigare behandlat patientens läppar samt Botox mellan ögonbrynen och i panna. På både före och efterbilden är läpparna fyllda med ca:1.5ml filler totalt.

FULL FACE/SOFT LIFT

Kvinna 56år

  • Volym mellanansikte - FILLER
  • Tear Trough (ihåligheter under ögonen) - FILLER
  • Läppar och sura mungipor - FILLER
  • Käkelinje/haka - FILLER
  • Pannlinjer - BOTOX
  • Kråksparkar runtom ögonen - BOTOX
  • Oelastisk, glåmig hud - RESTYLANE VITAL
  • Starka rynkor och linjer - FILLER

På denna patient har jag injicerat HELA ansiktet för att få ett yngre, uppfräschat helhetsintryck. Patienten har starka ålderstecken och hon har tappat volym och blivit mycket rynkig. Jag arbetade med ganska mycket volym i mellanansiktet, fyllde ut ihåligheterna under ögonen (Tear Trought), sprutade Botox i hela pannan samt runt ögonen, fyllde ut läpparna med filler, mjukade upp de sura mungiporna och injicerade Restylane Vital i huden som var mycket fuktrynkig och oelastisk. Jag injicerade också en tjockare form av filler vid käken, runtom hakan och bredvid munnen för att ge bättre stuns där och fylla ut så att det ger en finare effekt för helheten. Starka rynkor och veck fylldes även dem ut med passande filler.
Patienten har fått ett tio år yngre utseende, ser gladare och finare och som sitt bästa för sin ålder.

Kvinna 64år
Denna patient var en glad och sprallig kvinna men de flesta upplevde henne som trött, sur och arg. Hon önskade en synlig förbättring över hela ansiktet så att att hon utstrålande det hon kände på insidan. En glad och pigg person med aptit på livet.
Jag arbetade bort hennes djupa skåror under ögonen (Tear Trough) med filler samt fyllde på med volym i hela mellanansiktet och mjukade upp alla grova linjer vid näsroten med filler likväl. Jag arbetade mycket med att få fram mer volym vid tinningarna då detta område ofta blir smalt och ihåligt med åldern. Vi fyllde läpparna diskret med filler för att få tillbaka lite mjukhet och plut och injicerade Botox runt ögonen och i hela pannan för att ansiktet skulle lyfta sig samt arbetade med käkpartiet och området kring munnen.
Jag satte också in henne på riktigt bra medicinska produkter och före/efter bilderna är med två månaders mellanrum. Hon var ordentligt svullen några dagar efter behandlingen och hade blåmärken cirka 10 dagar.
Resultatet är kvinnligt, vackert, mjukt, snällt och glatt. Precis som hennes personlighet.

Kvinna 40år
Patienten inkommer vid nyfyllda 40 år. Känner sig glåmig, trött, sliten och stör sig mycket på sina ihåligheter under ögonen. Folk påpekar konstant att hon ser trött ut trots att hon är pigg och utvildad. Jag arbetar med hela ansiktet då hon tydligt blivit platt och aningen urgröpt i ansiktet och fokuserar på Tear Trough (ihåligheterna under ögonen), volym i mellanansiktet, en naturlig och diskret förbättring av läpparna, mjukar upp alla linjer i pannan och runt ögonen, skapar spänts och kontur runtom munnen och vid käken.
Vi arbetar också med medicinska produkter för att långsamt fräta bort de tjocka lager av hud hon har samt med specifika ingredienser få till en mer aktiv celldelning för att få betydligt mer ungdomlig hud och lyster.
Hon är mycket nöjd och ser ut som sitt absolut bästa jag med mjukare former, bättre hud, mindre grova linjer, mindre rödhet och ett mer livfull och positiv helhet.

Kvinna 45år
Här är en kvinna som är relativt typisk patient. Hon känner sig pigg och fräsch men tittar sig i spegeln och ser bara en trött och sliten kvinna och får också många kommentarer om just hennes trötthet.
Jag har lagt Botox i hela pannan, Tear Trough i ihåligheterna under ögonen, mellananskte, aningen i läppparna, nasolabialveckan (de från näsan till munnnen och arbetat med Restylane Vital för att få tillbaka lite substans i nedre regionnen ava sniktet.
Resultatet blir naturligt, vackert och fräscht.

Kvinna 58år
En kvinna i 58 års åldern som tydligt vill se yngre och fräschare ut.
Här arbetade jag återigen med HELA ansiktet för att återskapa drag man har i yngre år, ge mjukhet tillbaka, kvinnlighet, sudda ut linjer, fylla ut ihåligheten, få muskler att slappna av etc etc. 
Hennes kommentar efter är att " De flesta tror att jag är en yngre syster till mig själv, önskar att jag gjort detta tidigare i livet". Känner mig snyggare än någonsin i mitt liv.

Kvinna 52år
Här har jag arbetat mycket med att få tillbaka energi i patientens ansikte som helt klart har tappat mycket av det som gör att man känner sig fin och fördelaktigt fräsch. Hon har bland annat tappat volymen i mellanansiktet, samlat på sig mycket linjer och rynkor som skapar ett kargt och relativt hårt utseende. Hennes ihåligheter under ögonen (Tear Through) stör helhetsintrycket och det är nästintill omöjligt att få en patient som denna att se piggare och vackrare ut utan att behandla Tear Through.
Jag har fyllt ut Tear Through, mellanansiktet, lagt Botox mellan ögonbrynen i pannan och runtom ögonen och fyllt ut läpparna försiktigt samt olika diffusa linjer i ansiktet. Resultetet blir en betydligt piggare för att inte nämna vackrare variant av henne själv.

Här är en kvinna som är tunn och lite utsugen i ansiktet vilket sällan gör att man känner sig pigg. Hon hade en gråaktig hudton och såg smal och tanig ut med tydliga skugglinjer och veck där hon tydligt tappat volymen på flera områden i ansiktet.
Jag arbetare med Botox, Tear Trough (ihålighet under ögonen), la in en lite större mängd mjuk volym i mellanansiktet och arbetade med Restyalen Vital i ansiktet för att få tillbaka en läpp plumping och fräschör. Vackert och naturligt, hon ser mjukare och mer kvinnlig ut igen.

FULL FACE/SOFT LIFT på man

Man 44år
Inkommer med önskan om ett mer grovt och lite hårdare utseende. Tycker han ser för snäll och from ut. Önskar mer manliga drag och föryngring runt ögonen. Vill få mer tuff maskulinitet och en snyggare helhet.
Ofta önskar män mer käklinje och grövre konturer i ansiktet. På denna man arbetade jag med att få ett lite hårdare utseende kring ögonen då hans ögon innan såg väldigt snälla och nästan lite feminina ut. Då han klart och tydligt ville se snyggare och mer maskulin ut sänkte jag ögonbrynen en aning och mjukade upp allt runt ögonen med Botox och filler och fick ögonen till att bli lite skarpare.
Jag fyllde också på med volym i mellanansiktet för att få mer konturer där och arbetade mycket med käken och att fylla ut ansiktet som tappat konturer med åldern. Vi lade också aningen med filler i läpparna.

BÄTTRE BALANS - att få en dominant näsa att se mindre ut

Kvinna 37 år
Patienten inkommer för att få hjälp med att få till en bättre helhet i ansikte. Jag ser tydligt att patienten har en näsa som tar upp mycket plats i ansiktet och då hon även har djupa ihåligheten i ansiktet får näsan ännu större plats och sticker ut på ett dominerade sätt. Hon har ett ganska smalt ansikte och känner sig sliten och trött när hon tittar sig i spegeln.
Jag fyller de djupa ihåligheterna med filler, bygger volym i mellanansiktet för att få aningen mjukare och lite bredare ansiktsform så att näsan får ett mindre intryck samt lägger en mycket naturlig och smickrande förbättring i läpparna med filler. Jag får till ett mycket mer balanserat ansikte där ingenting är överdimensionerat utan allt känner mer sammanhängande. Hon känner sig mycket finare.
Att ge aningen mer volym till läppar ger ALLTID en förminskning av näsan hos patienter och inte så sällan en bättre symmetri till ansiktet.

NASOALBIALLINJER på en man

Jag har många män som kommer till mig för att de känner sig trötta och slitna. På en man vill man inte göra honom för femenin och lite rynkor och slitenhet kommer de undan med. Oftast handlar det om små störande moment i ansiktet som ger ett piggare intryck.
Här har jag arbetat lite med linjerna från näsan till munnen och lagt lite mellanansiktevolym.